Karacadağ Kalkınma Ajansı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karacadağ Kalkınma Ajansı Siverek Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen toplantıda Karacadağ Kalkınma Ajansı...

Karacadağ Kalkınma Ajansı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Karacadağ Kalkınma Ajansı Siverek Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen toplantıda Karacadağ Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programına konusunda ticaret odasında düzenlediği toplantıda girişimcilerin bilgilendirdi.

      Siverek Ticaret ve Sanayi odasının salonunda düzenlenen bilgilendireme seminerinde Karacadağ Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Adnan Tuzcu ve Program Yönetim Birimi Uzmanı Adem Erdurucan, toplantıda katılımcılara 2014 yılı mali destek programları ve programlara başvurular hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi.

     Toplantının açılış konuşmasını yapan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdar Bucak "üyelerden gelen talepler üzerine toplantının düzenlendiğini ve Siverek TSO olarak katılımcılara ticari hayatlarında katkıda bulunmaktan onur ve mutluluk duyduğunu, üyelerden gelen bilgi -destek adına her talebin değerlendirildiğini odanın üyelere yönelik eğitim toplantı faaliyetlerine devam edeceğini" belirtti. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER