SGK Hizmet Sunum Genel Müdürü Onar Siverek'te

Onar Ve Beraberindekiler Siverek Sgk Şubesini Ziyaret Ederek Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

SGK Hizmet Sunum Genel Müdürü Onar Siverek'te
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Sunumu Genel Müdürü Adem Onar, SGK Kurumsal İletişim Daire Başkanı İlhan İşman, SGK İletişim Stratejileri Şube Müdürü Ayçin Karahan, SGK Şanlıurfa İl Müdür Yardımcısı Ali Yüce, Siverek Sosyal Güvenlik Merkezini ziyaret etti.

      Onar ve Beraberindekiler, İlçenin Şanlıurfa karayolu üzerinde inşaatı devam eden yeni SGK binasını gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Onar, daha sonra hürriyet caddesi üzerinde bulunan SGM binasına gelerek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yurdaer Tecir ve personellerle yemekte bir araya geldi.
    Onar, burada personellere yeni hizmete giren Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi Alo 170 hakkında bilgiler aktardı.
     Genel müdür Onar daha sonra şu bilgilere yer verdi."Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi Vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile vatandaşın beklentilerinin de üzerinde bir hizmet anlayışı benimseyen alo 170 kamu çağrı merkezi olarak çok geniş bir yelpazede verdiği hizmetler ve 300 yakın e-devlet uygulaması ile Dünya devlerinin yarıştığı organizasyonda % 87'lik ilk temasta çözüm oranı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile örnek kamu projesi olarak gösterilmiştir. Karaman İl'inde % 50'si engelli istihdamı Şanlıurfa İl'inde % 60 kadın istihdamı olmak üzere toplam 300 çalışanı ile Türkiye'nin en büyük Kamu sosyal sorumluluk projeleri arasında yer almaktadır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik iletişim merkezi Alo 170 "En iyi dış kaynaklı iş ortaklığı" kategorisinde Dünyanın en prestijli ödülü olarak kabul edilen "Contact Center World.com" Yarışmasında Dünya birincisi olmuştur, 2013 Kurumumuz için BT'de atılım yılı olacağını belirten Onar şöyle devam etti "Avrupa?nın en büyük kamusal veri merkezini kuracağız. 73 milyon insanımızı sağlık ve sigorta verileri en son teknoloji ile bu merkezde tutulacak. Veri merkezi hizmete girdiğinde 7/24 saat kesintisiz hizmet verilecek. Tüm sigorta ve sağlık uygulamaları mobil ortama da taşınacak elektronik reçetelerde mobil imza ve elektronik imza uygulamasına geçilecek. Kayıt dışı istihdamı ve sağlık usulsüzlüklerini bu yazılımlarla çok büyük oranda önleyerek milli ekonomimize de yazılım sektörünün çok önemli katkılar sağlamasına öncülük edecek ve projeler üretmeye devam edeceğiz."
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER