Siverek Şehit ve Gazi Ailelerinden Başkan Ali Murat Bucak'a Destek

Siverek'te bulunan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden Belediye Başkanı Bucak'ın AKP geçmesi konusunda...

Siverek Şehit ve Gazi Ailelerinden Başkan Ali Murat Bucak'a Destek
     Siverek'te bulunan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden Belediye Başkanı Bucak'ın AKP geçmesi konusunda basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklaması aşağıda olduğu gibidir.

     Siverek'in geleceği için Siverek'in birliği ve beraberliği için gelecek yarınlar için bu önemli açıklamayı bütün Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. Siverek doğu ve batıyı birbirine bağlayan büyük bir köprüdür doğudaki bir kısım köprüler yıkıldı ama Siverek Köprüsü yıkılmadı çünkü temeli sağlamdır. Bu günden sonrada hiç yıkılmayacak. Siverek'te bir Belediye Başkanımız var halk tarafından sevilen sayılan genç ve dinamik yüzde 77 oy alan Sayın Ali Murat Bucak vardır. Sevilmezse Halkın yüzde 77 oyunu alamaz. Ve biz şehit ve gazi aileleri de diyoruz ki, Sayın Ali Murat Bucak'ı Adalet ve Kalkındırma Partisinde(AKP) görmek istiyoruz. Sayın Başbakanım Adalet ve Kalkındırma Partisinin rozetini Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'a takmasını istiyoruz. Nasıl ki biz şehit ve gazi aileleri olarak diyoruz ki Türkiye?de tek Devlet tek bayrak tek millet diyorsak Siverek'te de Ali Murat Bucak diyoruz ve sonuna kadar yanındayız.

      Sayın Bucak'ın yaptığı projeler icraatlar çalışmalar ortada şu anda Siverek Avrupa'nın bir ilçesinden daha güzeldir. Buda Sayın Belediye Başkanımızın sayesindedir. Bunu unutmamak lazım ve büyük yarınlar için Siverek'e daha büyük hizmetler için Siverek'in geleceği için devlet ve Siverek evet derse yapılmayacak hiç bir şey yoktur. Bakın şu anda Türkiye?de en rahat en huzurlu en güvenli bölge Siverek Bölgesidir. Buda köprümüzün sayesindedir. Bakın biz 1978 ve 1993 yıllarını hiç unutmadık terör belasından kan gövdeyi götürüyordu. Biz şehit aileleri ve Siverek olarak bedel ödemişiz ama Allah'a şükürler olsun ki şuanda o bela yok buda başta Devletimiz ve devletimize yardımcı olan birileri sayesinde olmuştur bunu da unutmamak lazım. 

      Yüzde 77 oy alan bir belediye Bakanını Adalet ve Kalkındırma Partisinde görmek istiyoruz. Bizim için olmazsa olmazıdır. Sonuna kadar destekliyoruz. Tarafsız olarak bizim attığımız bu adımı Siverek'te faal olan Sivil Toplum Kuruluşlarının da iktidar partisinde görmelerini istediklerini Belirtmek istiyoruz. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi bizi halk buraya getirdi. Halkın oyuyla mücadelemizi verdiğini bizlerde Şehit Aileleri ve Gaziler olarak Başkanımızı gerekirse imza kampanyası başlatarak İktidar Partisinde görmesini canı gönülden istiyoruz. 


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER