Siverek'te Kaza 2 Ölü, 6 Yaralı

Siverek'te Kaza 2 Ölü, 6 Yaralı...

Siverek'te Kaza 2 Ölü, 6 Yaralı

ŞANLIURFA'nınSiverek  ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü,6 kişiyaralandı.

Kaza Siverek Şanlıurfa karayolunun 10. km'sinde Ediz köyüyakınlarında bulunan Devlet hastanesi kavşağında meydana geldi. 


Siverek devletHastanesine gitmekte olan Vedat İmrak Yönetimindeki 63 EU 051 plakalı otomobilkavşaktan döndüğü sırada karşı yönden gelen ve Sürücüsü belirlenmeyen 06 DF2222 plakalı otomobil süratli bir şekilde çarptı. 


Çarpmanın etkisi ileşarampole yuvarlanan ve hurdaya dönen otomobilde bulunan Vedat İmrak ve Mithatİmrak olay yerinde yaşamını yitirirken, kaza yapan iki otomobilde bulunan  Ahmet Aktan, Abdulahalik Direk, VeysiDirek,  Sedat , Birsen, ve Sezai İmrakyaralandı. 


     Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Siverek devlethastanesinde tedavi altına alınırken ölen iki kişinin cenazesi ise otopsi içinSiverek devlet hastanesi morguna kaldırıldı. 


Kazanın kırmızı ışık ihlalindenmeydana geldiği belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar hastane yolunda kavşağın sağlıklı olmadığını ve karayolundan direk dönüş yapıldığı için sürekli kazaların medyana geldiğini ve çok sayıda vatandaşımızın burada hayatını kaybettiğini belirterek olaya tepki gösterdi.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER