Ergün Karadağ'ın Objektifinden Madenciler Sergisi

Şanlıurfa'da 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeni ile Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

Ergün Karadağ'ın Objektifinden Madenciler Sergisi
Şanlıurfa'da 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeni ile Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) tarafından fotoğraf sergisi açıldı.


ŞUFSAD Başkanı ve Fotoğraf duayeni Ergün Karadağ'ın kişisel bir çalışması olan ve 2.5 yıllık bir çalışmanın eseri olan ve madencilerin çalışma koşullarını konu alan ''Yüzünün karası, alnının akı'' konulu fotoğraf sergisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda çok sayıda fotoğraf severin de katılımı ile açıldı.


ŞUFSAD Başkanı Ergün Karadağ'ın sergisine Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SiVSAD) yönetim kurulu ve Dernek üyeleride yalnız bırakmadı.


Karadağ sergi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. '' Sergimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm fotoğraf severlere teşekkür ediyorum. 2,5 yıllık bir çalışmanın eseri olan ve kömür madeninde çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergide amaç madencilerin iş hayatında yaşadıkları zorlukları elimden geldiğince yansıtmaya çalıştım. Madencileri konu alan sergimizin 4 Aralık Madenciler Günü'ne denk getirerek açmış olduk'' dedi.


SİVSAD Fahri Başkanı Selahattin Atsoy ise yaptığı açıklamada, ''SiVSAD olarak bugün böyle anlamlı bir sergide olmaktan dolayı mutluluk duymaktayız. Fotoğraf duayeni ve ŞUFSAD Başkanı Ergün hocamızın daha önce çeşitli etkinliklerde bir araya geldik gerek Dernek gerekse dostane ilişkilerimiz hem Şanlıurfa hemde Siverek'in tanıtımına çok şey katacağına inanıyorum. Ergün hocamızla ŞUFSAD'ın çok iyi şeyler yapacağını SİVSAD olarak bizlerde her zaman yanında ve destekçisi olacağız'' dedi.


Fotoğraf sergisi 4-5-6 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi salonunda fotoğraf severler tarafından ziyaret edilebilecek.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER