İstanbul Siverekliler Derneğin'den Plaket Töreni

Dernek aralarında Kaymakam ve Belediye Başkanının bulunduğu 7 kişiye plaket verdi.

İstanbul Siverekliler Derneğin'den Plaket Töreni
     Merkezi İstanbul'da bulunan Siverekliler Kültür Derneği Başkanlığı İstanbul'da düzenlenen Siverek tanıtım günlerine katkı suna kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verdi. 

      Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tarihi Cıncıklı Hamam sosyal tesislerinde düzenlenen tören ilçe kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak mahalle muhtarları sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
    Düzenlenen plaket törene İstanbul Siverek kültür derneği Başkanı Sait Özkürkçü, Genel sekreter Halil Yağan katıldı.
    Törende bir konuşma yapan belediye başkanı Ali Murat Bucak, "Sivil toplum kuruluşlarına önem verdiklerini Siverek dışında bulunan derneklerimiz bizim fahri temsilcilerimiz konumundadır. Dışarıda bulunan Siverekli hemşehrilerimizin bu dernekler aracılığı ile birleşmeleri ve seslerini daha gür bir şekilde duyurmaları gerekmektedir" dedi. 

     Kaymakam Erkal konuşmasında "Siverek Kültürünün tanıtımı ve geliştirmesinin öncelikli görevleri olduğunu ve bunun içinde bu alanda çalışmalara elde olan imkanlar doğrultusunda destekleyeceklerini" kaydetti. 

 Siverekliler Kültür Derneği Başkanı Özkürkçü,İstanbul'da düzenlediğimiz Siverek'i tanıtım günlerinde bize destek veren İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine muhtarlara teşekkür ediyoruz" dedi.  

     Tören sonunda aralarında ilçe Kaymakamı Erkal, Belediye Başkanı Bucak olmak üzere 7 kurum ve kişiye plaket verildi. 


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER