Çarşı grubu ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı

Beşiktaş Çarşı Vicdan grubu, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteğinde bulundu.

Çarşı grubu ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Beşiktaş Çarşı Vicdan grubu, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulunuyor.

Daha önce ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Beşiktaş Çarşı Vicdan Grubu, hak sahibi vatandaşlara Ramazan kolilerini teslim etti.

Grup üyelerinin desteğiyle hazırlanan Ramazan paketleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edilirken, Çarşı Vicdan grubu hayırseverlerin desteğiyle daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedefliyor.

Sosyal destek projesi kapsamında başlatılan Ramazan yardımlarını bizzat ailelere ulaştırıldığını belirten Siverek Çarşı Vicdan Grubu yetkilisi “Ramazan ayı dolayısıyla sosyal destek projesi kapsamında grup olarak bizde ailelerimize bir nebzede olsa katkı sunmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Çarşı Vicdan grubunun her yıl kendisine gıda desteği sağladığını belirten bir vatandaş yaptıģı açıklamada şunları kaydetti: “Bu gençlerin hakkı yenilmez. Allah onlardan razı olsun. Her yıl Ramazan ayının başlangıcında hazırladıkları kolileri evimize kadar getirip bize teslim ediyorlar. Hepisine teşekkür ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER