İstanbul'dan Siverek'e İnsanlık Köprüsü

İstanbul'da yaşayan iş adamları Siverek köy okuluna oyuncak gurubu ve kırtasiye yardımında bulundu....

İstanbul'dan Siverek'e İnsanlık Köprüsü
      İstanbul'da yaşayan bir gurup iş adamı internet üzerinden kendilerine ulaşan köy ilköğretim okulun öğretmenlerinin çağırılarına kulak vererek köy ilköğretim okulunun bahçesine voleybol, basketbol sahası kurup okul bahçesinde kullanılmak üzere oyuncak gurubu ile kırtasiye yardımında bulundular.

       İlçeye bağlı 100 ilkokul öğrencisinin eğitim gördüğü, iki derslik İlköğretim Okulu Müdürü Gülbahar Gençdal ile sınıf öğretmeni Emine Baysal, okul internet sitesi üzerinde okullarının ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla eğitim gönüllülerine çağrıda bulundu.

       İstanbul'da yaşayan 20 kişilik bir iş adamı gurubu çağrıya cevap vererek 6 ay önce okulun bahçesine voleybol ve basketbol sahası yaptırdı. İş adamları ana sınıfı öğrencileri ve diğer ilkokul öğrencilerini yaralanması için bu gez Okulun bahçesine kurulması amacıyla oyuncak gurubu ile ihtiyacı olan tüm öğrencilerin bir yılık kırtasiye malzemelerini temin ettiler.

      İşadamları adına oyuncak malzemeleri ile kırtasiye malzemesini İstanbul'da Avunduk köyüne İbrahim Oruç yaptığı açıklamada şunları kaydetti.  "Ben iş adamlarımızı temsilen buradayım, kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık,bundan sonrada ihtiyaçlarını ve eksiklerini gidermeye çalışacağız? 
       Avunduk köylüleri adına iş adamlarına teşekkür eden Bahri Öz,"İş adamlarımız önce okulumuzun çevre duvarıyla okul bahçesini düzenleyip basketbol sahası yaptılar şimdi de oyuncak gurubu ile kırtasiye malzemesi getirdiler kendilerinden Allah razı olsun kendilerine teşekkür ediyorum? 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER