Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Lokali Açıldı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Emniyet Müdürlüğü lokali yapılan törenle hizmete açıldı.

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Lokali Açıldı
Şehit Polis Nihat Karakoca karakolunda hizmete açılan lokalin açılışı İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, Daire amirleri ve çok sayıda polisin katılımı ile Camikebir Mahallesinde bulunan karakolun lokal açılışı gerçekleştirildi.
Şehit Polis Nihat Karakoca karakolu ilk açıldığında lokal yetersiz ve kullanıma uygun değildi. Ancak İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi'nin destekleri ile tadilat edilerek yeniden yapılan Lokal uzun bir çalışmadan sonra daha modern bir hale getirildi.

       İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı yeni yapılan lokali gezdirdikten sonra desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Hamza Erkal ve Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi.


         Bir yıl önce Siverek'te kurulan Kaçakçılıkla Organize Şube Amiri Demirhan Demir ise ilçe Kaymakamı Hamza Erkal'a KOM Şube'nin şilti ve operasyon şapkasını hediye etti.

İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, ''lokalin hayırlı olmasını dileyerek ilçe emniyet müdürlüğümüzün her zaman yanında olup katkı sağlayacağız'' dedi.




Haber: Abdullah Hakan Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER