Sivil-Der Olağan Genel Kurul'a Gidiyor

Dernek üyeleri yeni yönetim kurulu üyelerini ve başkanlarını seçecek

Sivil-Der Olağan Genel Kurul'a Gidiyor
    Uzun yıllardan beridir Siverek'in gelişip kalkınması için mücadele veren Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (Sivil - Der) Başkanlığı 13. olağan Genel Kurul'da yeni yönetimini seçecek.

     Sivil-Der'den yapılan açıklamada 29 Aralık 2013 Pazar günü Saat 13.00'da Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı tarihi Cıncıklı Hamamda yapılacak olan genel kurula üyelerini davet etti.

      Genel Kurulda Gündem 1. Yoklama ve Açılış, 2. Divan Kurulu seçimi ve saygı duruşu, 3. Yeni yönetim ile Denetim kurulunun seçimi, 4 Dilek ve temenniler ve Kapanış şeklinde olacağı belirtildi.

     Derneğin yeni yönetim ve başkanının belirleneceği genel kurul toplantısına başta üyeleri ve tüm Sivereklileri toplantının yapılacağı Cıncıklı Hama( Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü) binasına davet eden derneğin eski genel başkanı halen fahri başkanlık görevini sürdüren Koçali Aymaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Bu dernek hepimizin derneğidir. Siverek'in aydınlık yarınları için derneğe destek verilmesi gerekiyor, dernek için önemli olan bu toplantıda Siverekli kardeşlerimin bir arada olması beni mutlu edecek" dedi. 


Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER